Смразяващо скучен старт на предизборната кампания в РусеКандидатите на основните партии

...
Смразяващо скучен старт на предизборната кампания в РусеКандидатите на основните партии
Коментари Харесай

Смразяващо скучен старт на кампанията в Русе

Смразяващо отегчителен старт на предизборната акция в Русе

Кандидатите на главните партии и обединения към момента нямат визия с какво са се захванали и не демонстрират каквато и да е самодейност, пише 

От ГЕРБ-СДС обявиха, че няма да вършат мероприятия, с цел да дарят спестените (няколкостотин) лв. на бедстващите в Карловско и потеглиха на обиколка по панаирите в региона.

Траурно безмълвие се следи при Българска социалистическа партия, които по всяка възможност няма да вкарат народен представител на тези избори. Водач е някогашният аграрни министър Иван Иванов, който е и най-неодобряваният измежду всички парашутисти в Русе.

Мълчание се следи и при “Демократична България ”, чийто лидер – някогашният правосъден министър Надежда Йорданова, към момента не е намерила пътя до Русе.

“Продължаваме смяната ” се сетиха едвам в този момент да открият собствен офис в крайдунавския град, само че лицето на групировката – Николай Събев, по този начин и не желае да се покаже пред гласоподавателите си.

Засега единствено Има Такъв Народ откриха акцията си в Русе, на която участва и лидерът на листата Ива Митева. Дали тя ще откри време да пътува още веднъж до района – остава мистерия. Инициативата в самата конструкция към момента липсва.

“Български напредък ” пък откриха собствен избирателен щаб, който ще бъде и пункт за събиране на помощи за нуждаещите се в Карловско. Към този миг и те не са оповестили обществени мероприятия.

Мижав интерес за събития следим и при “Възраждане ”, които само свикаха конференция, на която вцепениха публицистите със поръчката си за три депутатски мандата от Русе.

Движение за права и свободи също са в изчакване да се стопли времето и не подхващат никакви дейности.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР